Tuinarchitectuur & tuinaanleg.

Onze ervaren tuinaannemers en getalenteerde ontwerpers werken nauw samen om uw droomtuin werkelijkheid te laten worden. 

Tuinaanleg van A tot Z

Onze specialiteit ligt in het aanleggen van betonplaten en zwevende trappen van beton, waarmee we unieke accenten en visuele hoogtepunten aan uw tuin toevoegen.

Ontwerp en planning

Ons ervaren team van tuinaannemers werkt nauw samen met u en eventueel uw architect om een op maat gemaakt ontwerp te creëren dat voldoet aan uw wensen.

Grondwerk en terreinvoorbereiding

Voordat we met de eigenlijke aanleg beginnen, zorgen we voor een grondige voorbereiding van het terrein. Dit omvat het egaliseren van de grond, het verwijderen van ongewenste vegetatie, het aanleggen van de juiste afvoersystemen en het creëren van een solide basis voor de tuin. 

Gazon en Grasmatten

Onze aanpak voor het creëren van een perfect gazon begint met grondwerk en terreinvoorbereiding. We zorgen ervoor dat de ondergrond goed wordt geëgaliseerd en dat alle ongewenste vegetatie is verwijderd. Door het aanleggen van de juiste afvoersystemen en het creëren van een stevige basis leggen we de perfecte fundering voor een gezond en duurzaam gazon. 

Het selecteren van de juiste grassoorten is een essentieel onderdeel van ons werk. Naast het aanleggen van het gazon, voegen we ook hoogwaardige grasmatten toe aan bepaalde delen van de tuin om extra accenten te creëren. Grasmatten kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden rondom bloemperken, tussen bestratingen of als een visueel interessant element in de tuin.

Bestrating

Naast het creëren van een weelderige beplanting, zetten we bij Hofkracht ook in op hoogwaardige bestrating om uw tuin een luxueuze uitstraling te geven. We leggen betonplaten en andere speciale afwerkingen aan om uw buitenruimte stijlvol en eigentijds te maken. 

Verlichting en beregening

We integreren ook verlichtingssystemen in uw tuin om een sfeervolle ambiance te creëren en uw buitenruimte 's avonds tot leven te brengen. Daarnaast zorgen we voor een efficiënt beregeningssysteem om ervoor te zorgen dat uw planten en gazon altijd de juiste hoeveelheid water krijgen.

Contact en offerte

Neem een kijkje op onze Facebook-pagina om enkele voorbeelden van onze prachtige tuinprojecten te bekijken. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. Samen kunnen we uw visie omzetten in een werkelijkheid en een tuin creëren die uw persoonlijkheid weerspiegelt en waar u trots op kunt zijn.